Zwitserse Panorama’s - De mooiste treinreizen van Zwitserland

2 jaren geleden
  • Html
  • Tekst
28 juni 2016
e-brief Roularta Media Group
Personal Life e-tips
Inhoud
1.Zwitserse Panorama’s, 6-daagse treinrondreis € 835 p.p.
2.De mooiste treinreizen van Zwitserland, de Glacier en Bernina Express!
3.Spoor aan topsnelheid naar Zwitserland met TGV Lyria
4.Waarom u Zwitserland idealiter per trein ontdekt
Webversie
1
Zwitserse Panorama’s,
6-daagse treinrondreis € 835 p.p.
Lees alles over deze treinreis
Reis met de mooiste panoramatreinen. Golden pass, Wilhelm Tell Express, Bernina Express, Glacier Express, Lötschberg. Overnachtingen in Lausanne, Lauterbrunnen, Lugano, Bergün en Zermatt. Verblijf in kleinschalige hotels*** vlakbij het station waar men zo naar toeloopt. Inclusief treintickets vanaf elk station in België. Ook mogelijk met halfpension en/of verblijf in superior hotels****.
Lees alles over deze treinreis
powered by
Terug naar boven
2
De mooiste treinreizen van Zwitserland, de Glacier en Bernina Express!
Ontdek de beste aanbieding!
U reist op eigen gelegenheid naar Brig. De volgende dag stapt u aan boord van de Glacier Express voor een reis met deze wereldberoemde trein over bruggen, door tunnels en over de Oberalppas naar St. Moritz. Na een vrije dag om St. Moritz te ontdekken reist u verder met de Bernina Express langs de UNESCO Werelderfgoed route en over de Bernina pas met als één van de hoogtepunten het cirkelviaduct bij Brusio. Vanaf Tirano door schilderachtige dorpjes en langs het Comomeer naar het Meer van Lugano. Op de laatste dag met de Centovalli Bahn naar Brig.
AANBIEDING PUUR treinreizen: 5-daagse treinreis Glacier & Bernina Express € 695 p.p. (o.b.v. 2 pers.) incl. overnachting met ontbijtbuffet in Brig, St. Moritz (2) en Lugano, gratis auto parkeren in Brig, zitplaatsreserveringen in de panoramawagons van de Glacier en Bernina Express.
Lees alles over deze treinreis.
powered by
Terug naar boven
3
Spoor aan topsnelheid naar Zwitserland met TGV Lyria
Ontdek de bestemmingen
Vanuit Brussel of Antwerpen spoort u in alle comfort met Thalys naar Parijs, om daar over te stappen aan boord van TGV Lyria. Zürich, Genève, Bazel, Lausanne en alle andere belangrijke Zwitserse bestemmingen zijn dichterbij dan u denkt. Zo ligt Genève dankzij TGV Lyria op amper 3 uur van Parijs!
Met TGV Lyria begint uw vakantie al zodra u aan boord gaat. Tijdens de reis kan u rustig een (ont)spannend boek lezen, comfortabel werken of prachtige berglandschappen bewonderen. En als u nood heeft aan een versnapering, dan vindt u die zeker en vast in het barrijtuig.
Ontdek al onze Zwitserse bestemmingen met de trein.
Nieuw: boek uw reis naar Zwitserland met TGV Lyria via www.nmbs-europe.com en print uw tickets waar en wanneer u wilt: snel én handig!
powered by
Terug naar boven
4
Waarom u Zwitserland idealiter per trein ontdekt
Ontvang het informatiedocument
Uiteraard kunt u met de auto of het vliegtuig naar en door Zwitserland reizen, maar u beleeft pas écht een unieke ervaring als u kiest voor de trein. En daar zijn verschillende redenen voor, waarvan we hier de belangrijkste vier opsommen. Zwitserland ontdekken met de trein? Een absolute must! Download hier uw gratis informatiedocument.
Lees alles over deze treinreis
Terug naar boven
Personal Life e-tips is een product van Roularta Media Group
Adverteren                Privacy                Uitschrijven                Website
Deze mail is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Trends.be

Categorieën: Nieuws
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019