29 NOVEMBER 2017
 
Samen staan we sterk(er)

Platformbedrijven dwingen werknemers in schijnzelfstandigheid

ZZP Nederland eist daadkrachtig ingrijpen overheid

Platformbedrijven zoals Deliveroo dwingen hun werknemers tot schijnzelfstandige om werkgeverskosten en risico’s te ontlopen. “Dat is schadelijk voor deze werknemers en werpt een smet op het imago van zzp’ers als bewust zelfstandig ondernemer”, vindt Maarten Post, voorzitter van  Stichting ZZP Nederland.“ De overheid moet ingrijpen, maar staat erbij en kijkt ernaar. “Stichting ZZP Nederland vindt, dat ondernemerschap een vrije- en bewuste keuze moet zijn. Geen enkel bedrijf mag werknemers dwingen om allerlei werkgeversrisico’s op zich te nemen door een fake-inschrijving bij de KvK als “ondernemer”, terwijl ze geen ondernemer zijn.  

| Lees verder |

Zzp'ers gezocht voor proef boekhouden, aangifte, betalen in één

Boekhouden ingewikkeld? Bang om fouten te maken in je belastingaangifte? Of voor boetes?

Niet nodig: je krijgt nu de gelegenheid tot boekhouden, belastingaangifte doen en betalen met iDeal, allemaal in één moeite door. Als je meedoet met een proef van Stichting Zeker-OnLine en de Belastingdienst waarin je die nieuwe mogelijkheden kunt uitproberen.

Links:
| Meer informatie |
 

Collectieve korting bij 6 zorgverzekeraars, pak uw voordeel!

Maakt u ook al gebruik van het collectief voordeel?

Wij hebben de mogelijkheden en kosten in een handige tabel gezet. Je kunt zoeken op natura-, restitutie- en budgetpolis. Hieronder leggen we ook de verschillen uit tussen de verschillende polissen.

Links: | Naar de zorgpremies | uitleg polissen | collectiviteit |

Gratis webinar 'Financiën op orde'. Meld u nu aan! 

ZZP'ers en pensioen en arbeidsongeschiktheid dat blijft een 'hot item'. Er wordt veel over gesproken, maar nooit over wat dit nou betekent voor jouw persoonlijke financiële situatie. Terwijl dat juist het belangrijkste is! Om die reden biedt ZZP Nederland gratis het online financieel plan van Knab aan. Hiermee verkrijg je op een eenvoudige wijze inzicht in de financiële scenario’s die voor jou als zzp’er van toepassing zijn, zoals pensioen of arbeids-ongeschiktheid. 

Online Seminar
Op maandagavond 4 december kun je een Online Seminar volgen van Knab. Hier krijg je in 45 minuten inzicht in hoe je zelf kunt zien of je je pensioen en arbeidsongeschiktheid goed hebt geregeld en hoe het eventueel beter kan.

Link: | Aanmelden webinar | 

Tips voor rittenregistratie 2018

Het einde van het jaar is voor de meeste ondernemers het moment om keuzes voor het nieuwe jaar te gaan maken. Of u nu zakelijke kilometers rijdt in de privéauto, of een auto van de zaak heeft waar u geen bijtelling voor wilt betalen, een rittenregistratie heeft u nodig. En omdat het bijhouden van een rittenregistratie de meeste ondernemers hoofdpijn bezorgt, hebben we een aantal tips voor u opgesteld.

Links:
| Lees verder |
 

ZZP Nederland aanwezig op KvK-dag 'Succesvol ZZP-en' 

Bent u al enige tijd actief als zzp’er? Dan is dit een event dat u zeker niet mag missen. Bezoek ook de stand van ZZP Nederland. Dit is inspirerende bijeenkomst georganiseerd in Groningen, door de Kamer van Koophandel, waarin u samen met honderden andere zelfstandige ondernemers uit de regio Noord Nederland nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet. Het begint om 17.00 uur en de afsluitende netwerkborrel duurt tot 22.00 uur.

Link:
| Meer informatie en aanmelden |
 
Twitter
Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2017 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u producten of diensten heeft afgenomen van ZZP Nederland of omdat u bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Regattaweg 482
Groningen, Groningen 9731 NE
Netherlands

Add us to your address book


Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link