Over NewsletterCollector

NewsletterCollector in 2011 en de toekomst...

Ons streven is "Alle nieuwsbrieven ter wereld te ontvangen, deze nieuwsbrieven te screenen op inhoud, te archiveren en deze nieuwsbrieven online te zetten voor onze gebruikers. Zeg maar "alle nieuwsbrief verzamelen".

Zo kan je met één inschrijving op NewsletterCollector alle nieuwsbrieven ter wereld zoeken, vinden, ontvangen, lezen, aanmelden en volgen. En je kiest er zelf voor, hoe laat en welke nieuwsbrieven er doorgestuurd worden naar je eigen e-mailadres.

NewsletterCollector op dit moment...

Op dit moment zijn we hard bezig onze online verzameling nieuwsbrieven, elke dag, elk uur, elke minuut groter, groter en groter te maken. Dit doen we o.a. door handmatige inschrijvingen van nieuwsbrieven bij de afzenders.

Duizenden nieuwsbrieven per dag. Nieuws en informatie voor iederéén...

Inmiddels ontvangt NewsletterCollector duizenden verschillende nieuwsbrieven per dag. Dat wil zeggen, honderden verschillende nieuwsbrieven per uur, tientallen nieuwsbrieven per minuut, met verschillende onderwerpen, verschillende nieuwsfeiten en diverse soorten van informatie aangeboden door verschillende afzenders.

175+ categorieën...

Op NewsletterCollector vind je o.a. nieuwsbrieven over (je) werk, nieuwsbrieven voor je gezin, nieuwsbrieven voor of van je sportclub, nieuwsbrieven over (je) hobby's en nieuwsbrieven met nieuws en actualiteiten. Er zijn op dit moment op NewsletterCollector meer dan 175 verschillende categorieën en dit aantal groeit.

Inschrijven en ontvangen van de eerste nieuwsbrief per afzender...

Voor de meeste Nederlandse nieuwsbrieven staan we al een tijd ingeschreven maar het kan voorkomen dat het team van NewsletterCollector resent een aanvraag en/of inschrijving heeft gedaan bij een afzender, de afzender de aanvraag en/of inschrijving wel heeft verwerkt maar de afzender stuurt echter periodiek (wekelijks, maandelijks, per kwartaal, per half jaar of per jaar) een nieuwsbrief.

Hierdoor kan het zijn dat wij van de afzender nog geen nieuwsbrief hebben mogen ontvangen waardoor er bij de afzender op NewsletterCollector (nog) geen nieuwsbrieven kan staan. Op het moment dat de eerste nieuwsbrief van deze afzenders wordt ontvangen door ons zal de nieuwsbrief automatisch en direct bij de afzender op NewsletterCollector komen te staan.

Advertenties op NewsletterCollector...

Toen bij ons het idee (NewsletterCollector) ontstond om alle nieuwsbrieven in de wereld te verzamelen en aan te bieden op één website waren wij er van af dat moment het er al over eens:

NewsletterCollector is en blijft gratis voor de gebruikers - de lezers.

Zoals u zult begrijpen hebben wij ook kosten en moeten wij dus ook als elk ander geld verdienen om onze kosten te kunnen voldoen.

Een advertentie programma van Google (Google AdSendse) in te zetten op onze website leek ons de beste manier om onze kosten te dekken. Wij gaan er van uit dat hiermee NewsletterCollector voor elke gebruiker gratis is en gratis blijft!

NewsletterCollector wat er gaat komen...

Onze afdelingen creatie en ontwikkeling zijn samen met onze programmeurs dagelijks bezig NewsletterCollector te optimaliseren voor onze gebruikers en nieuwe onderdelen toe te voegen. Met de doelstelling "gemak voor de gebruiker en een vleugje fun".

Zo lanceren wij binnenkort:
- Alle nieuwsbrieven op NewsletterCollector lezen in 35 talen.
- NewsletterCollector App. Nieuwsbrieven op je mobiel.

Wij wensen iedereen heel veel "nieuwsbrief" plezier met NewsletterCollector!

© 2024