|
|
| | | ‘2020 wordt een sleuteljaar’ | | Drie belangrijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat Diek Parlevliet, voorzitter van het Nederlands Visbureau, 2020 ziet als sleuteljaar voor de vissector. “Dat er een andere wind zal waaien is duidelijk. Dit wordt een jaar waarvan we later zeggen: toen is het begonnen.” | | |
|
| |
|
|
| | | Vijf redenen om voor MSC-certificering te kiezen | | Sinds de zomer 2019 werkt Jan van Keulen voor MSC. Zijn missie is om visspecialisten die kiezen voor duurzaamheid te ondersteunen en zorgen dat MSC een positief onderdeel wordt van de bedrijfsvoering. | | |
| | | NoordzeeBanket maakt panelen van mosselen | | De schelpen van mosselen zijn multifunctioneel. Denk bijvoorbeeld aan schelpenpaadjes, voedselbodem voor oesters, of vocht tegengaan in kruipruimtes. Elly Deurloo, maakt van de schelpen panelen voor aan de muur. | | |
|
| |
|
|
| | | Redactiestage bij onze Food vakbladen | | Wij zoeken een nieuwe stagiair! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, bladen en social media. Je schrijft artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage. | | |
|
| |
|
|
| | | Houwers Groep reikt Voedselveiligheid Bokaal uit | | Jaarlijks vinden tijdens Horecava de Lekkerste Wedstrijden plaats. Elke deelnemer wordt door de inspecteurs van Houwers Groep grondig gekeurd op een voedselveilige en hygiënische werkwijze. Om het belang van voedselveiligheid extra te benadrukken, roept het inspectiebureau de Voedselveiligheid Bokaal Horecava 2020 in het leven. | | |
| | | Start van de 64e editie van de Horecava | | Vandaag, 13 januari, om 10.00 openen de deuren van de RAI Amsterdam voor de 64e editie van Horecava. Deze editie staat in het teken van voedselverspilling, veggie & vegan en Brasserie 2050. Op de beurs vinden de bezoekers vele innovaties zoals vegetarische tonijnsushi, oplossingen voor personeelsproblematiek en koffiekopjes van koffiedrab. | | |
|
| |
|
|
|
| | | Een succesvolle beurs organiseren doe je niet alleen | | In september staat More than Drinks Inspiration! 2020 op de planning. Deze zakelijke vakbeurs voor de gehele drankenbranche is ook interessant voor visspecialisten die wijn in het assortiment hebben. Om meer te weten te komen over deze beurs, gingen we in gesprek met organisator Roeland Dobbelaer | | |
| | | Nieuw Nederlands bedrijf richt zich op plantaardige vis | | Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken in de supermarkt: de schappen met vleesvervangers. Na vlees, moet vis er ook aan geloven. Het nieuwe bedrijf Novish gaat plantaardige visvervangers produceren voor retail en foodservice. De eerste lichting producten worden op de Horecava gepresenteerd. | | |
|
| |
|
|
|
|
| Elke dag verbeteren | | Niet alleen onze studenten doen elke dag nieuwe kennis op. Ook onze opleidingen zijn voortdurend in ontwikkeling. | | |
|
|
|
|
|
| De lange weg naar huis | | Het boek De Botterbar ARM-17 te Zoutelande van Jack Gravemaker gaat over een schip met een bijzondere historie. Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan zijn oudste broer Willem Vermarke (Gravemaker). Hij was de eigenaar van de Botterbar te Zoutelande van 1994 tot en met 2006. Het schip had voor Willem al vele eigenaren, met ieder een eigen verhaal. | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief Afmelden voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|