Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
5 tips om je restaurant voor te bereiden op Moederdag - Deliveroo goed voor de economie?
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
5 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
5 tips om jouw horecazaak voor te bereiden op Moederdag
OpenTable, wereldleider in restaurantreservering, heeft 5 tips verzameld om als horecazaak het meeste uit Moederdag te halen. […]
Lees verder
Pop-up restaurant 'Vespucci' opent dit weekend haar deuren
Initiatiefnemers van Restaurant Daghap komen met een nieuw initiatief gerund door twee afgestudeerde hotello’s en een […]
Lees verder
Deliveroo samenwerking zorgt voor grote toename 'in-house' omzet
Uit een onafhankelijke analyse blijkt de economische bijdrage van
Deliveroo
aan de Nederlandse economie in de 12 maanden […]
Lees verder
Wijnreis: Ontdek Limburgse wijn anno 2019
Op maandag 27 mei 2019 organiseert de
BBB Maastricht
samen met sommelier en vinoloog Maurice Warnier van Vinteur een
wijnreis
[…]
Lees verder
SVH biedt meer slagkracht in onderwijsvernieuwing
Door het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst met de Stichting Vakbekwaamheid Horeca heeft House of Hospitality een stap […]
Lees verder
Grootste restaurant van Nijmegen compleet vernieuwd
De Refter, het restaurant van de Radboud Universiteit, is compleet vernieuwd. Met 850 zitplaatsen en dagelijks meer dan 1600 […]
Lees verder
Deliveroo gaat vermiste personen zoeken
Op 30 april lanceren
Deliveroo
en de politie de campagne ‘Ride to Find’. Deliveroo-bezorgers zullen in Amsterdam, Den Haag, […]
Lees verder
De Beren lanceert De Beren Academy
Restaurantketen
De Beren
lanceert op woensdag 1 mei de ‘De Beren Academy’. Met behulp van dit trainingsprogramma leren de […]
Lees verder
Column: Gastheer of verkoper?
Iedere horecaondernemer zal de kop van deze column beantwoorden met: gastvrouw/heer, of toch niet? Zonder gastvrijheid geen […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Nederlandse topchefs naar Aruba voor het grootste Michelin pop-up restaurant
Onderzoek RTL: veel restaurants lappen hygiëneregels aan de laars
Papa John's opent nieuwe vestiging in Zoetermeer
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch