|
|
|
| | | De hygiëne-uitdaging wordt aangegaan | | De beurs ProSweets in Keulen staat in het teken van de oplossingen van de toeleveringsindustrie voor de snoep- en snackindustrie. Tot de nieuwste innovaties behoren hygiënische systemen voor zetmeelvrij gieten. | | |
|
---|
| |
|
|
| Onderzoek naar koelkasttemperatuur en Listeria-infecties | | Hoe snel groeit de listeriabacterie in de koelkast en bij welke temperatuur? Wieke van der Vossen-Wijmenga zocht het uit voor haar promotieonderzoek naar de relatie tussen de koelkasttemperatuur en listeria-infecties. Resultaten van het onderzoek publiceerde ze onlangs in het International Journal of Food Microbiology. | | |
|
---|
|
|
|
| Hygiënische ontwerpmaatregelen | | Vanaf dit nummer is er in iedere editie van EVMI aandacht ingeruimd voor het onderwerp Hygiëne. Het onderwerp staat hoog op de prioriteitenlijst en HDN levert een reeks artikelen over aandachtspunten bij het ontwerp van installaties. | | |
|
---|
|
|
|
| Leidingwerk speelt belangrijke rol | | Richtlijnen zijn goede ontwikkelingen, maar de kennis en kunde van de fabrikant minstens zo belangrijk. CEO van Heleon Group Jan Timmer geeft een korte inkijk in het belang van de juiste kwaliteit van het leidingwerk voor de food. | | |
|
---|
|
|
|
|
| Allergeneninformatie verstrekken blijkt problematisch | | Uit de controles van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) blijkt dat ondernemers die niet-voorverpakte levensmiddelen verkopen, nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen geven. | | |
|
---|
|
|
|
| U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor een van de volgende nieuwsbrieven van Alea Publishers: Bakkers in bedrijf, BeverageNL, EVMI, Vakblad IJs, Vismagazine of Vleesmagazine. Als u in de toekomst geen mailingen van EVMI Hygiëne wilt ontvangen kun u zich uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. |
|
---|
| |
|
|
|
|
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief Afmelden voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|