Hoe effectief zijn uw medewerkers? Laat hen nu de test doen!

1 jaar geleden


Text only:

Hoe effectief zijn uw medewerkers?
Bekijk de online versie van dit bericht.Accountants

»

Fiscaal

»

Corporate Finance

»

Pensioen

»

Personeel & Organisatie

Halen uw medewerkers het beste uit zichzelf?

Nog een paar weken en we beginnen aan het laatste kwartaal van 2017. Een periode om terug te kijken en vooruit te blikken. Welke successen hebben we gevierd? En wat gaat u vanaf nu anders doen?
 
Wellicht heeft u tijdens de vakantie nagedacht over hoe tevreden u over uw medewerkers bent. Kunt u vol trots zeggen dat al uw medewerkers voldoende productief en effectief waren in hun werk en omgang met klanten en collega’s? Of zijn er misschien medewerkers die ondanks hun inzet en motivatie toch hun taken niet afgerond krijgen? Wellicht hebben zij moeite met het nemen van beslissingen en het stellen van de juiste prioriteiten. Heeft u medewerkers waar frequent verzuim aan de orde is en u de vinger niet op de zere plek kunt leggen?


Astrid de Zeeuw

PPA-specialist & Coach


Lees verder »
Test uw medewerker
Vindt u het lastig met uw medewerker in gesprek te gaan? Dan kunt u uw medewerkers onze gratis test laten doen. Met de testresultaten kunt u vervolgens het gesprek aangaan. 
Ga naar de test »
Cursus Persoonlijke Effectiviteit
U merkt dat een van uw medewerkers minder productief is en niet efficiënt werkt. Het verzuim wordt steeds frequenter en de communicatie met klanten en collega’s verloopt niet optimaal. U ziet dat hij hard werkt, maar eigenlijk nooit zijn werk af krijgt, omdat hij moeite heeft met het stellen van prioriteiten. De vinger op de zere plek leggen blijkt echter lastig. Een training Persoonlijke Effectiviteit kan in dit geval uitkomst bieden.
In deze één-daagse training worden in kleine groepen onderwerpen als mensenkennis, timemanagement en communicatie behandeld, waarna de deelnemers actief zelf aan de slag gaan in verschillende werkvormen. Het zelf oefenen, leren van- en met elkaar staat deze dag centraal.
Meer informatie »Accountants

»

Fiscaal

»

Corporate Finance

»

Pensioen

»

Personeel & Organisatie

 

Over Schipper


Nieuws


Vestigingen & Contact


Downloads


Links


Disclaimer© 2011 - 2017

Schipper Groep


Aanmelden

   |   

Voorkeuren aanpassen

   |   

Afmelden

schippergroep.nl

Categorieën: Belastingen Diensten | Vakmensen Financieel Raadgevend Zakelijke goederen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder 7 t/m 13 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018