Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Melkweg Amsterdam opent café-restaurant - Vierde SUGO-vestiging in een maand tijd
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
6 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Vierde SUGO-vestiging in een maand tijd voor succesvolle ondernemers
Na de overname van maar liefst drie
SUGO
-vestigingen vorige maand, opent SUGO Pizza eind november al haar vierde winkel in hartje […]
Lees verder
Winnaars Vegan Awards 2018
Gisteren is bekendgemaakt wie zich een jaar lang beste
vegan
product, webwinkel, kookboek, cateraar, eetgelegenheid, blog, […]
Lees verder
Hip kunst- en designrestaurant in Londense kerk
Het Kantonese kunstrestaurant Duddell’s heeft zijn intrek genomen in een oude monumentale kerk in
Londen
. Architectenbureau […]
Lees verder
Melkweg opent café-restaurant MILK aan Marnixstraat Amsterdam
Popcultuurpodium de Melkweg heeft vandaag de deuren van haar eigen café/restaurant genaamd MILK geopend aan de Marnixstraat 409 […]
Lees verder
Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar
Twenty Third Bar, vernoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, introduceert een nieuw
cocktail
menu. […]
Lees verder
Opening begin 2019: Brasserie Carstens Amsterdam
Begin volgend jaar opent de nieuwe
brasserie
Carstens zijn deuren in de Hasselaerssteeg, op een steenworp afstand van het […]
Lees verder
Horeca update: groei hotelovernachtingen neemt af, fastservice positieve uitschieter
De Rabobank presenteerde zojuist de horeca en recreatie update oktober 2018. We delen hierbij enkele bevindingen van de bank. De […]
Lees verder
"Wild verkoopt het best buiten de kaart om"
Het wildseizoen staat weer voor de deur. Een tumultueuze periode voor veel restaurants. Verwerken in een menu, op de kaart zetten […]
Lees verder
Voormalige poptempel Utrecht wordt horecazaak
Verrassend is het niet. Haast ieder leegstaand pand in stadscentra binnen de Randstad wordt omgetoverd tot horecabestemming en nu […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh
Interview Wim Cox "Ik hou van quick and dirty"
Interview Castell Zaandam: Bistro met een topchef achter de pannen
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch