Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Paul Bocuse overleden - Nieuwe chef-kok Hotel Arena
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
6 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Eerste restaurant in Nederland met winstdeling voor personeel
Restaurant Pesca aan de Rozengracht 133 in
Amsterdam
heeft voor het eerst haar jaarlijkse winstdelingsavond gehouden. Als enige […]
Lees verder
Paul Bocuse (91) overleden
Paul Bocuse is overleden. Het overlijden van de wereldberoemde chef-kok is door de Franse minister van Binnenlandse Zaken, […]
Lees verder
Restaurant Parels ontvangt Gouden VVV Dinercheque
Restaurant Parels in
Haarlem
heeft vorige week de Gouden VVV Dinercheque in ontvangst genomen. Net als in 2016 is Parels […]
Lees verder
Culinair samenspel van vier topchefs
Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat al jarenlang bekend om de unieke hospitality- en netwerkmogelijkheden. Aan het toch al […]
Lees verder
Nieuwe general manager en chef-kok Hotel Arena
Özgür Eylen zal per 1 februari 2018 als general manager aan de slag gaan in het recent verbouwde en gerenoveerde Hotel Arena. […]
Lees verder
VeggieWorld naar Jaarbeurs
Op 10 en 11 maart komt de grootste internationale veggie beurs van Europa terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. ProVeg […]
Lees verder
Bierfabriek lanceert flessenlijn
Tijdens Horecava 2018 in RAI Amsterdam heeft Bierfabriek met trots haar bieren op fles gepresenteerd aan de Horeca van Nederland. […]
Lees verder
Maastricht aan Tafel start 21 januari
De restaurantweek
Maastricht
aan Tafel is al 9 jaar een begrip in de (Eu)regio. Foodies en fijnproevers genieten van een […]
Lees verder
Video: De lekkerste Wedstrijden Horecava
Tijdens de afgelopen Horecava werden er in hal 9 De Lekkerste Wedstrijden georganiseerd. Wedstrijden waarin koks de strijd met […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ?Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 2: 'Over tien jaar is alles horeca'
Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch