|
|
| | | Gelukkig Nieuwjaar | | Het team van Vismagazine wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2022! Wil je nog even terug kijken op 2021? Lees dan onze jaaroverzichten. | | |
|
---|
| |
|
|
|
| | | Familie Zeefat opent Viswinkel Doetinchem | | Al sinds 1964 staat de familie Zeefat met een viskraam op de markt in Doetinchem. Enkele maanden geleden openden Shivan Khalaf en Miranda Zeefat in de ´hoofdstad van de Achterhoek´ ook een viswinkel. Het coronavirus heeft dit besluit versneld. | | |
| | | PO Mosselcultuur blikt terug op mosselseizoen | | 2021 was een bijzonder mosselseizoen. Hoewel er een bescheiden oogst werd verwacht, bleek de kwaliteit van de mosselen uitzonderlijk hoog. De organisatie blikt terug op het belangrijkste nieuws van het seizoen. | | |
|
---|
| |
|
|
|
| | | Im Westen nichts neues?! | | Na het lezen van het Belastingplan 2022 moest ik denken aan het boek van de Duitse schrijver Erich Remarque: ‘Im Westen nichts neues’ oftewel: ‘Aan het westelijke front geen nieuws’. Of toch wel? Lees de column van Gerrit van de Berg van Profinis. | | |
| | | ‘Eigen viswinkel is het doel’ | | Shari van Baren en Ruben Timmer zijn collega’s bij Viswinkel Fizzi in Alphen aan den Rijn. Ze volgen de opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food, om hun productkennis te verbreden en verkooptechnieken te verbeteren. “Ik sta nu nog zelfverzekerder in de zaak.” | | |
|
---|
| |
|
|
| Blijf op de hoogte van al het foodnieuws! | | Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu. | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Sausbijbel | | Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voorstap-fotografie zien hoe je zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. | | |
|
---|
|
|
|
|
| Vismagazine 9 | december 2021 | | Het thema van Vismagazine 9 is trends. Met onder andere: De eiwittransitie belicht Noors zeewier is superfood Familie Zeefat opent viswinkel Vergunningsperikelen bij Vishandel Graat Krabbenvlees uit kleinere soorten Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw! | | |
|
---|
|
|
|
| Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven? | | Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd! | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief Afmelden voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|