|
|
|
Mooi-weer-pasta Tagliatelle al ragù bianco e fave | Ragù alleen voor de winter? Echt niet! Zo’n pan met gestoofd vlees laat zich ook heel goed mengen met zomerfavorieten zoals tuinbonen, verse doperwten of venkel. Janneke maakt haar snelle versie met kalfsgehakt dat in je mond smelt. | |
|
|
|
|
|
Fris en knapperig Witlofsalades voor elk moment | Dat licht bittere is precies waarom zoete ingrediënten zo lekker zijn in een witlofsalade, zoals kaki, peer, appel, wortel of bijvoorbeeld een handje rozijnen. Een knapperig nootje en een spannende dressing maken het af. | |
|
|
|
|
|
Tofu saai? Zeker niet! Hoe maak je tofu écht krokant, en welke soort kies je? | Tofu kan mild en zacht zijn of juist knapperig gefrituurd en past in de lekkerste gerechten. Maar wat is tofu eigenlijk? En hoe bereid je deze vegan proteïnebom op de juiste manier? | |
|
|
|
|
|
Met teff, skyr of banaan 5x gezonde (proteïne) pannenkoeken om je dag mee te starten | Wie kan een berg, of bergje, van de allerlekkerste gezonde pannenkoeken weerstaan? Zeker als je weet dat er zoveel meer mogelijk is dan de klassieker van meel, melk en eieren. | |
|
|
|
|
|
Thumbs up! Deze onverwachte recepten kregen de meeste likes op Instagram in mei | Zoet staat steevast bovenaan ons lijstje met recepten die de meeste likes kregen op Instagram. Denk aan espresso-martini tiramisu in maart, aardbeien-macademiacrostata van augustus of zachte pistacherepen in november. Deze maand ziet de lijst er heel anders uit. | |
|
|
|
|
|
Mooncake tipt De Somalische keuken ontdekken? Dan moet je écht naar dit restaurant in Rotterdam | Dit is dé plek voor de Somalische keuken. Jonneke: ‘Hier begin je je dag met het Somalische ontbijt suqaar iyo canjeero. Een gefermenteerd pannenkoekje (anjara) met stoofvlees en de specerijenmix xawaash. Bestel er vooral een mango lassi met Vimto (frisdrank) bij.’ | |
|
|
|
|
|
|
|