|
|
| | | Steunpakket hoge energiekosten voor mkb onvoldoende | | De stijgende energiekosten breken veel visspecialisten op. Het kabinet werkt aan een steunpakket, maar de brancheorganisaties als Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten vinden het pakket onvoldoende. "Dit gaat de visspecialist niet helpen." | | |
|
---|
| |
|
|
|
| | | De succesformule van The Seafood Bar | | In zijn jeugd kocht je voor tien cent een puntzak ‘krukels’ (alikruiken). Schelpdierliefhebber Fons de Visscher (62) is nu eigenaar van The Seafood Bar. “Hier eet je kreeft voor een normale prijs.” | | |
| | | Label Wild’nZilt voor een toekomstbestendige visserij | | Met het label Wild’nZilt wil visser Hendrik Kramer het roer omgooien en vis via een kortere keten zelf verhandelen aan bewuste consumenten en bedrijven die hoge eisen stellen aan duurzaamheid. | | |
|
---|
| |
|
|
|
| | | ‘Met meer zelfvertrouwen in de winkel’ | | Amy Jonk (18) was al aangenomen op een mode-opleiding, maar koos toch voor de vis. Dit jaar behaalde ze haar diploma voor de mbo 2-opleiding Verkoopmedewerker vis van SVO vakopleiding food. | | |
| | | Het Schip van de Toekomst wint Maritieme Hackaton | | Rondom het Holland Fisheries Event op Urk vond de Maritieme Hackaton plaats. Tien teams gingen op zoek naar nieuwe oplossingen voor actuele uitdagingen in de maritieme sector. Team 8 won de Hackaton met het Schip van de Toekomst. | | |
|
---|
| |
|
|
|
|
|
| Blijf op de hoogte van al het foodnieuws! | | Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu. | | |
|
---|
|
|
|
|
| Alles wat je wilt weten over een bedrijfsoverdracht | | Voor foodondernemers is bedrijfsoverdracht een actueel onderwerp. In de versbranches werken veel oudere ondernemers, die moeten nadenken over de toekomst van hun bedrijf. Een moeilijk onderwerp, want naast alle emoties rondom een bedrijfsoverdracht, weten veel ondernemers niet precies hoe dit proces eruitziet. Het boek ‘De 100 meestgestelde vragen bij een bedrijfsoverdracht’ kan helpen. | | |
|
---|
|
|
|
|
| Vismagazine 7 | september 2022 | | Het thema van dit nummer van Vismagazine is schaal- en schelpdieren. Met onder andere: Interview Fleur en Fons de Visscher Beurzen Holland Fisheries Event en Spakenburgse visbeurs Zeevisgroothandel D. Plugge 90 jaar SVO: ‘Met meer zelfvertrouwen in de winkel’ Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw! | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief Afmelden voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|