Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Tips om de coronacrisis het hoofd te bieden [liveblog]
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
4 jaren geleden
Html
Tekst
Restaurants zijn creatief in crisistijd
Lees de nieuwsbrief in je browser
Beluga loves You wordt Beluga Serves You
In een brief aan gasten en relaties laat het team van Beluga Loves You weten dat ook het Maastrichtse sterrenrestaurant gaat […]
Sterrenrestaurant De Nederlanden verkoopt kant-en-klaar maaltijden
Vanaf woensdag 18 maart 2020 slaan het Maartensdijkse Landwaart Culinair en het Vreelandse
De Nederlanden
(1* Michelin) de handen […]
De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk start bezorgservice
Ondernemer Frank Streefland van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk gaat gasten de gelegenheid bieden een maaltijd te […]
Redderestaurants.nl: cashflow genereren voor horecaondernemers
Het omzetverlies binnen de horeca loopt minstens net zo snel op als het aantal
corona
besmettingen. Reisbeperkingen, het advies om […]
SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning
Afgelopen zondag was een grote klap voor de horeca, met het sluiten van cafés en restaurants. Op deze manier dragen […]
Hoe gaat jouw restaurant om met annuleringen?
De Nederlandse horeca zit op slot. Sinds afgelopen zondagmiddag 18.00 zijn alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland minstens […]
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog, dag 5]
Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de […]
Kabinet presenteert noodpakket voor banen en economie
Het kabinet gaat alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat bedrijven omvallen tijdens de coronacrisis. Er worden tientallen […]
FoodService Instituut Nederland: 2,5 miljard omzetverlies voor foodservice
Uit een eerste berekening van het FoodService Instituut Nederland (FSIN) blijkt dat de markt voor buitenshuis eten (foodservice) […]
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Coronavirus-update: afhalen mag onder voorwaarden, bezorgen ook toegestaan
Corona-update: afhalen toch toegestaan
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?
Storm op komst
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch