|
|
| | | Tips & tricks voor visbeslag | | Er gaat weinig boven een krokant gebakken visje. Maar wat is het beste visbeslag? Gebruik je voor mosselen ander beslag dan voor een kabeljauwloin? En wat is de ideale verhouding bloem - vocht? | | |
|
---|
| |
|
|
|
| | | Wie gaat er betalen voor duurzame vis? | | Deze vraag stond centraal in het tweede deel van het programma van Pointer over duurzame visserij, dat 27 februari op tv te zien was. Volgens wetenschappers, banken en vissers is de overheid er de afgelopen jaren onvoldoende in geslaagd om toekomstperspectief te bieden. | | |
| | | RIVM: eet één keer per jaar vis uit de Westerschelde | | Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat het niet verstandig is om vaker dan één keer per jaar vis uit de Westerschelde te eten. De vissen nemen zoveel van de schadelijke stof op dat bij consumptie van een kleine hoeveelheid de pfas-normen al worden overschreden. | | |
|
---|
| |
|
|
|
| | | Plannen Nederlands Visbureau voor 2022 | | In het eerste nummer van Vismagazine deelt het Nederlands Visbureau de plannen voor 2022. Wat staat er allemaal op stapel? | | |
| | | De visbranche in de media Week 8 | | Oorlog in Oekraïne, een herintredende visser en de productie van visvervangers. Welke berichten zagen we de afgelopen week voorbij komen in de media? | | |
|
---|
| |
|
|
| Blijf op de hoogte van al het foodnieuws! | | Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu. | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Een nieuw recept voor de voedingssector | | We zitten niet alleen in een energietransitie, maar ook in een voedseltransitie. En dat is geen toeval: beide zijn onlosmakelijk met de verandering in ons klimaatbewustzijn verbonden. In hun boek The Future of Food – Een nieuw recept voor de voedingssector houden auteurs Jorg Snoeck en Stefan Van Rompaey de belangrijkste ontwikkelingen die plaats (zullen) vinden tegen het licht. Aan de hand van voorbeelden, zowel dicht bij huis als aan de andere kant van de wereld. | | |
|
---|
|
|
|
|
| Vismagazine 1 | februari 2022 | | Vismagazine is vernieuwd. Het eerste nummer heeft als thema witvis. Met onder andere: Noordzeevisserij steeds duurzamer Bosten Seafood gaat voor luxe De Nooijer is scherp op kwaliteit Tips & tricks voor visbeslag VNV-directeur zet in op ledengroei Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw! | | |
|
---|
|
|
|
| Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven? | | Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd! | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief Afmelden voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|