|
|
| | | Uit Vismagazine 3 Turbulente ontwikkelingen | | Hoe houd je met een personeelstekort of wisselend personeelsbestand de hygiëne binnen jouw bedrijf op pijl? Hygiëne-adviseur Henk van Liempd van FoodBase vertelt er meer over in dit artikel | | |
|
---|
| |
|
|
|
| MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing | | De universele flowpacking-oplossing W 500 biedt een hoge mate van flexibiliteit voor het verpakken van vis en visproducten. De nieuwe flowpacker ondersteunt het gebruik van plasticbesparende folies en op papier gebaseerde materialen. Kom naar IFFA en oordeel zelf. | | |
|
---|
|
|
|
| | | ‘Wie weet word ik ooit eigenaar van een viszaak’ | | Justin Spier (20) is bijna klaar met zijn opleiding Verkoopmedewerker vis bij SVO vakopleiding food, maar nog lang niet uitgeleerd. Hij wil uiteindelijk leermeester worden. “Wie weet word ik ooit eigenaar van mijn eigen viszaak.” | | |
| | | Opbrengst eerste kistje Meischol naar Stichting Hulphond | | Stichting Visserijdagen Urk organiseert op 23 mei de veiling van het eerste kistje Meischol. De opbrengst van deze veiling gaat in 2022 naar Stichting Hulphond Nederland. De organisatie hoopt op een recordopbrengst. | | |
|
---|
| |
|
|
|
| | | ‘Dure kreeft is niet voor elke horecazaak rendabel’ | | “Vanuit onze visafdeling hebben wij de mogelijkheid om levende kreeften uit te leveren aan onze klanten”, zegt Guus Duenk van Chefs Culinar Nederland. “Een modern en ruim homarium fungeert als tijdelijke verblijfplaats." | | |
| | | Ongelijkheid Column Johan Nooitgedagt | | Het is blijkbaar de enige oplossing om boeren en vissers uit te kopen zodat andere activiteiten door kunnen gaan. Of het nu om Schiphol, TATA-Steel of de kolencentrales gaat; dit meten met twee maten gaat maar door. | | |
|
---|
| |
|
|
|
|
|
|
|
| Elke dag om 15.00 uur klaar | | In het boek Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar geeft Björn Deusings praktische tips over time management en slimmer werken. Hij belooft hogere productiviteit, meer rust en een zes-urige werkdag. Want je kunt jezelf heel veel tijd besparen als je beter organiseert, realistischer plant, op een slimme manier omgaat met complexe taken en ophoudt met jezelf (en anderen) van het werk te houden. | | |
|
---|
|
|
|
|
| Vismagazine 3 | april 2022 | | Dit nummer van Vismagazine heeft als thema schelpdieren. Met onder andere: Schaal- en schelpdieren: eiwitbron van de toekomst Seafood Kijkduin Vishandel Bruin-Vis Voedselveilig werken Gastologie zorgt voor klantvriendelijkheid Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw! | | |
|
---|
|
|
|
| Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven? | | Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd! | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief Afmelden voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|