|
|
| 12 & 13 april 2023 | 10:00 - 17:00 / 10:00 - 16:00 | Brabanthallen 's-Hertogenbosch |
|
---|
| |
|
|
Werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Kom dan ook naar Food Technology 2023 |
|
---|
|
|
|
| Op 12 en 13 april 2023 organiseren Mikrocentrum en vakblad EVMI de beurs Food Technology, hét evenement waar de werelden van food & beverage en technologie samenkomen om te werken aan een duurzame en efficiënte toekomst van onze voedselsystemen. Ben jij werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie? Dan ontvangen we jou graag als bezoeker op Food Technology. Maak hier kennis met nieuwe en vooruitstrevende ontwikkelingen in het vakgebied. Volg lezingen van grote spelers in de voedselindustrie en ontmoet de mensen achter de bedrijven bij onze afsluitende borrel. |
|
---|
| |
|
|
|
Thema's tijdens Food Technology |
|
---|
|
|
|
| Voedselverwerking & machines Voedselveiligheid Food innovatie & duurzaamheid |
|
---|
| |
|
|
|
| Keynote Lean Goedgebuure van Tony’s Chocolonely Keynote Prof. Ymke de Boer van Wageningen University & Research over nieuwe circulaire voedselketenen Keynote Danielle Mol van The GreenUp Company Dirk Schindler, Foodjet Seminar Keep Food Simple met Peter Haring (voormalig Unilever) Seminar Ingredienten voor voedselinovatie Seminar AutomationNL over automatisering in food Seminar NVC Nederlands verpakking centrum Seminar Wageningen University & Research |
|
---|
| |
|
|
|
|
|
|
| Locatie: Brabanthallen / Diezekade 2 / 5222 AK ’s-Hertogenbosch |
|
---|
| |
|
|
Exposeren op Food Technology? |
|
---|
|
|
|
|
|
| EVMI (Alea Publishers) Huis ter Heideweg 13 3705 MA Zeist +31 (0) 30 69 20 677 info@aleapublishers.nl |
|
| |
---|
| |
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief Afmelden voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|