|
|
| | | Einde van de Nederlandse garnalenvloot? | | Er zijn wetenschappelijke zorgen over de schadelijke effecten van de garnalenvisserij op de zeebodem en de organismen die daar leven. Zodra de gedoogsituatie eindigt en de vergunning niet meer wordt verleend, dan betekent dat het einde van de garnalenvisserij in Nederland en de bijbehorende garnalenvloot. | | |
|
---|
| |
|
|
|
| Efficiënter werken met FAK systeem | | Losse bestelbonnen zijn verleden tijd. Jouw recepten worden gedigitaliseerd en je producten etiketteren was nog nooit zo simpel. Met de FAK terminal is iedereen in staat om alle benodigde productieoverzichten en -etiketten op een eenvoudige manier te verkrijgen. Kortom, jouw processen lopen efficiënter met het FAK systeem. | | |
|
---|
|
|
|
| | | WUR berekent echte prijs Nederlandse mosselen | | “Wie echt duurzaam en gezond wil eten, zou Nederlandse mosselen moeten kiezen”, meldden onderzoekers van Wageningen University & Research (WUR). Ze berekenden de echte prijs voor mosselen en keken hierbij naar milieubelasting en de positieve effecten van de productie. | | |
| | | ‘Opvallend dat klanten ook fysiek komen winkelen’ | | De laatste jaren wordt steeds meer ingezet op digitalisering, vertelt Jan Knulst van Proef Zeeland. “Dat zien we ook binnen de visbranche. Van kassa-systemen, tot reclame via mailing, uitingen op social media en veel verkoop via de webshop. Alles draait er tegenwoordig bijna om.” | | |
|
---|
| |
|
|
|
| | | ‘Ik wil alles leren over het visvak’ | | Micha Verweij kon zijn draai in zijn kantoorbaan niet vinden en besloot om iets heel anders te gaan doen. Sinds maart werkt hij in een visspeciaalzaak en dat past hem wél. De afwisseling, het klantcontact en de drukke dagen bevallen hem erg goed. | | |
| | | Verstegen Spices & Sauces wint EZK Energy Award 2022 | | Verstegen Spices & Sauces wint de EZK Enery Award 2022. Daarmee mag Verstegen zich het meest onderscheidende bedrijf op het gebied van energiebesparing, duurzame energieopwekking en het gebruik van hernieuwbare warmte noemen. | | |
|
---|
| |
|
|
| Nieuws over automatisering | | Sinds dit jaar biedt Alea Publishers Automation NL aan. Dit is het vakblad voor professionals in de industriële automatisering. Bij Automation NL komen niet alleen de technische aspecten aan bod, maar wordt aandacht besteed aan alles wat komt kijken bij industriële automatisering. Niets van de innovatie, ontwikkelingen en kansen op dit gebied missen? Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief. | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
| Visserij in de Biesbosch door de jaren heen | | ‘Verhalen uit de Biesbosch’ is een serie boeken over cultuurhistorische, landschappelijke en natuurlijke wetenwaardigheden van de Biesbosch. In het vijfde deel van de reeks staat de visserij in het natuurgebied centraal. | | |
|
---|
|
|
|
| Blijf op de hoogte van al het foodnieuws! | | Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, BeverageNL en VoedingNu. | | |
|
---|
|
|
|
|
| Vismagazine 9 | december 2022 | | Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Met: Vissorteerrobot scheelt ‘handjes’ Etiketteren moet je leren Reportage Vishandel Zwarthoed Nieuwe kansen voor visspecialisten Hoger rendement door digitaal inzicht Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw! | | |
|
---|
|
|
|
|
|
|
|
| Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief Afmelden voor deze nieuwsbrief | |
|
|
|